Ana Dragalina

HOME

 

 © 2017 Ana Dragalina  / All rights reserved

 

              Când te saluți dimineața în oglindă și-ți urezi numai de bine (sper din tot sufletul că ai acest obicei) care este lucrul care te definește cel mai bine?

       Ce din tine simți că te definește? Faptul că știi să scrii poezii, scrisori de dragoste, să îmbrățișezi copaci? Să construiești clădiri sau să organizezi evenimente? Să educi omuleți mici în oameni excepționali sau să scrii 10 pagini în mai puțin timp decât media? Sau poate faptul că lângă tine oamenii au dureri de obraji de la prea multe zâmbete, felul cum iubești, dansezi cha cha sau faci yoga, poate știi să vinzi cele mai potrivite cărți sau să aranjezi lucrurile în armonie.

       Gândește-te.

       Este important...  pentru că acel lucru, pe care tu îl faci cel mai bine, în modul tău unic și personal fără să copiezi pe nimeni, acel lucru care îi inspiră pe ceilalți în timp ce te face și pe tine fericit este... Brandul tău personal.

       Nu ne naștem cu el și oarecum îl putem alege... în funcție de pasiuni, educație, stil, energie, anturaj, mediu, în funcție de ce cărți am citit, ce oameni ne inspiră, ce ne face inima să bată, ce ne provoacă emoție. Sună dificil dar pe scurt... este ce ne îndeamnă inima să facem. Acela este Brandul nostru personal.

       Găsirea brandului personal nu înseamn㠄Oh, my God! I love me, please admire me, love me, like me, share me”.

       Reprezintă faptul că prin ceea ce tu faci, poți să inspiri alți oameni să ia o decizie, să își schimbe viața, să iasă dintr-o relație ce nu mai funcționează, să schimbe un loc de muncă ce nu mai este de mult un loc de fericire, dar mai ales să-ți descoperi propria fericire pentru că atunci când trăiești conform cu tot ceea ce te reprezintă, abia atunci poți spune că ești fericit. Brandul personal este despre ce ai tu unic, special, deosebit, despre „contractul tău sacru” cum spune Ștefania Magidson, despre ce ai tu și nu au alții și ar putea să fie de ajutor.

       Există oameni care trăiesc cu impresia că doar anumite persoane pot avea un brand personal sau, și mai rău, că povestea noastră nu merită să fie auzită, dar realitatea mea apropiată mi-a dovedit de prea multe ori că nu  este așa.

  Curajul de a ne îmbrățișa Brandul Personal

Inspiring people

Follow me: