Secretele relaţiilor care dăinuie

Cartea ”Secretele relaţiilor care dăinuie” scrisă de Ana Dragalina face parte din cărțile care îți furnizează răspunsuri și îți aduc revelații pe alocuri cu privire la relații, comportamente și iubire, fiind o lectură diafană, dar cu inserții ale realității psihologice. Ana Dragalina este psiholog și scriitor, dar mai mult decat atât este femeia care, într-o zi din viața ei, a decis să își dea demisia și să se mute cu totul în Bali, astfel că în prezent, atunci când nu este într-una din casele ei, România sau Bali, călătorește prin lume. În călătoriile ei a intervietat cupluri diverse cu relații pe care noi le-am numi de succes si, mai apoi, a scris intr-un stil curat și cald, in cartea ei, toate secretele lor.

În Secretele relaţiilor care dăinuie Ana Dragalina  demontează prin exemple teoriile de tipul „dragostea durează 3 ani” și clișeele romantice, motivaționale până la ficțiune, vorbește despre pasiune, despre dozarea ei, despre eforturile pe care cupluri din lume și din țară le-au făcut pentru relația lor împlinită. Oferă, astfel, o perspectivă unde speranța și realitatea se împletesc, unde iubirea e importantă, dar nu e suficientă, unde comunicarea are dublu sens și o serie de secrete pe care le vei descoperi parcurgând paginile ei.

Dacă m-aş da din calea mea

Dacă ţi-aş spune că tu ai puterea de a-ţi construi viaţa exact aşa cum visezi.

Dacă ţi-aş spune că tu eşti Dumnezeu care experimentează viaţa.

Dacă ţi-aş spune că tu eşti deja ceea ce vrei să fii, că tot ceea ce ai nevoie este deja în tine şi faptul că ai dat peste această carte înseamnă că adevărurile inimii tale vor să iasă la suprafaţă.

M-ai crede?

Eu ştiu deja că aşa este. Vezi tu, eu cred că Divinitatea este o mână şi noi degetele sale magice şi după ce aproape 30 de ani mi-am stat în cale, am descoperit că tot timpul mi-a fost lăsat liberul arbitru, am avut de ales şi nu ştiam, nu aveam curaj să îmi accesez adevărata putere.

În această carte împărtăşesc cu tine povestea mea, cum m-am decis să-mi pun la loc aripile pe care alţii mi le-au tăiat, cum am reuşit să-mi urmez inima, dar să iau şi mintea cu mine, în timp ce transform în realitate visurile mele din ce în ce mai mari şi din ce în ce mai curajoase.

Această carte este o chemare la un dialog sincer cu sufletul tău, o invitaţie la ceai cu propria inimă şi propria minte şi mai ales o rugăminte să-ţi dai voie să trăieşti o viaţă asumată, curajoasă, plină de visuri împlinite. 

Da, se poate!

Totul este posibil pentru cel ce crede.