Şedinţă clasică ThetaHealing®– 60 minute 300 RON

Tehnica ThetaHealing® a fost creată de Vianna Stibal din propria nevoie de vindecare, iar de zeci de ani este folosită cu succes de milioane de oameni. ThetaHealing® se distinge de terapiile clasice prin faptul că merge direct la rădăcina situaţiilor cu care ne confruntăm în viaţa de zi cu zi, modificând convingerile limitative conştientizate (sau nu) ce ne conduc viaţa. Pe lângă faptul că aduc soluţii pentru chinuitoarea întrebare “de ce”, şedinţele de ThetaHealing® vin cu perspective noi ce pot fi implementate rapid. Construită special ca tu să îţi iei puterea înapoi şi să fii tu cel care conduce pe drumul vieţii tale, tehnica ThetaHealing® te susţine să te eliberezi de convingerile limitative, de poveştile trecutului, de frici şi în acelaşi timp să accesezi claritatea, liniştea şi înţelegerea de care ai nevoie.

Prin eliberarea de pattern-urile după care ai funcţionat până acum poţi să îţi accesezi adevărata putere, libertate şi să trăieşti viaţa armonioasă pe care doreşti.

Tehnica ThetaHealing® este o formă de meditaţie şi o filozofie spirituală ce are intenţia să cuprindă toate religiile cu scopul de a favoriza apropierea de Creator, Cel care şi produce vindecarea şi schimbările pentru ca tu să ai o viaţă aşa cum îţi doreşti.

Ce tehnici putem să abordăm în şedinţele de ThetaHealing®?

* Vindecarea minţii, a corpului şi mai ales a sufletului;

* Eliberarea de convingeri limitative, resentimente, frici;

* Eliberarea de poveştile trecutului;

* Revelarea potenţialului tău maxim;

* Te susţine să ai mai multă încredere în tine şi în viaţă;

* Eliberarea de contracte vechi, jurăminte, blesteme;

* Accesarea Timpului divin;

* Citirea intuitivă energetică;

* Descoperirea blocajelor – Ce consideri că este imposibil? Hai să aflăm de ce!

* Manifestarea visurilor, viziunilor, planurilor;

* Eliberarea energiei chakrelor;

* Dezvoltarea abundenţei în toate domeniile vieţii, dar şi a prosperiţăţii;

* Vindecarea sufletului, eliberarea după o separare;

* Divorţ energetic şi recuperarea fragmentelor de suflet.

Ce teme putem să lucrăm în şedinţele de ThetaHealing®?

* Frică;

* Credinţe limitative;

* Resentimente;

* Atragerea unor pattern-uri ce te rănesc;

* Atragerea partenerilor indisponibili pentru tine / nepotriviţi;

* Afecţiuni fizice;

* Lispa de claritate;

* Lipsa scopului în viaţă;

* Lipsa forţei vieţii;

* Încredere în sine;

* Iubire de sine;

* Amintiri traumatice;

* Vinovăţie.

Program Coaching 4 săptămâni – Manifestare – 4 sedinţe / 1 şedinţă (60 min) pe săptămână – 1111 RON

Eu cred în tine, în resursele tale, în puterea ta, în magia ta şi te învit să scoţi toate aceste lucruri la suprafaţă acum în programul acesta transformational ce cuprinde ghidul tău complet pentru a-ţi construi viaţa visurilor.

Ne dezvoltăm sub umbrela lui “nu eşti suficient”, dar nimic nu este mai fals de atât, noi suntem creaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, suntem creaţiile lui, ne-am născut fiind suficient. Iar viaţa pe care o vizualizezi în visurile tale poate fi atinsă.

Poţi lăsa această sarcină în seama celorlalţi, a societăţii, norocului sau a soartei… sau poţi alege să iei această misiune minunată în mâinile tale şi să îţi asumi faptul că viaţa ta depinde de tine - de alegerile pe care le faci, de acţiunile tale şi mai ales de curajul tău.

Timp de 4 săptămâni te vei întoarce la şcoală şi vei fi foarte bucuros că vei face acest lucru pentru că subiectul principal eşti chiar Tu.

Acest curs este un Festival al iubirii de sine, al încrederii în sine şi în Magia Universului.

 “Ani la rând am aşteptat luna Decembrie plină de speranţă, citeam previziunile horoscopului şi visam că “anul viitor va fi mai bun”, dar schimbări prea mari nu au venit până când nu am decis eu că "anul viitor este anul meu" şi mai ales am trecut la acţiune şi l-am construit eu aşa cum am vrut. Abia atunci am avut viaţa pe care mereu am visat-o şi de atunci sunt un Maestru al manifestării, pentru că mi-am asumat puterea mea de Creator, mi-am asumat că Dumnezeu locuieşte în mine.” – Ana Dragalina

Tu poţi lua decizia radicală că eşti CEO-ul vieţii tale şi poţi începe transformările decisive în această direcţie.

Cursul acesta este un ghid practic ce te va susţine să construieşti viaţa pe care o doreşti şi să atragi sănătate, prosperitate, fericire, abundenţă, experienţe minunate, oportunităţi, prin eliberarea de trecut şi crearea spaţiului propice pentru a primi.

Ca de obicei va fi un curs intens, cu o multitudine de informaţii, teme, meditaţii şi exerciţii, deci am nevoie de determinarea ta şi dorina ta sinceră pentru a vedea rezultatele.

Beneficiile Programului:

*Descoperi în ce stadiu al vieții tale te afli şi ce măsuri este cazul să iei pentru a-ţi transforma viaţa - profesional, fizic, emoţional, sănătate, relaţii etc.

*Îţi descoperi blocajele, fricile şi le înlocuieşti cu scopuri precise, ţeluri şi dorinţe specifice.

*Înţelegi "care este treaba" cu manifestarea şi de ce anumite lucruri se amână, par că sunt imposibile sau de neatins.

*Îţi dai voie să accesezi dorinţele inimii tale şi să le vezi cum se manifestă cu uşurinţă.

*Accesezi un curs ce nu conţine doar promisiuni şi bla bla-uri, ci exerciţii concrete, meditații, tehnici şi un ghid practic şi organizat.

*Te eliberezi de trecut şi faci loc pentru ce îţi doreşti cu adevărat.

*Devii un magnet pentru lucrurile pe care vrei să le manifeşti.

* * Îţi construieşti Vision Boardul alături de mine, un plan şi o hartă precisă către manifestarea visurilor tale.

Fă o programare: