Lucrez în cadrul ședințelor private cu oameni absolut minunați.

De ce consider că sunt minunați? 
Pentru că sunt persoane pregătite:
* să se dea din calea lor 
* să își acceseze potențialul maxim 
* să renunțe la scuze şi să-şi reamintească faptul că au fost, sunt şi mereu vor fi Creatorii propriei vieți
* să facă munca necesară să ajungă unde își doresc şi merită
 
Oamenii care aleg să lucreze cu mine au visuri mari, sunt curajosi, sunt entuziasmați şi concentrați pe propria evoluție. 
 
Aşadar, dacă simți că a venit timpul tău să faci un pas foarte important în procesul dezvoltării tale, dacă simți că a venit rândul tău să primeşti de la viață tot ce îți doreşti şi chiar mai mult, atunci hai să ne vedem în cadrul şedințelor private. 

Şedinţă clasică Online ThetaHealing® / Coaching / Consiliere – 60 minute 333 RON / Pachet 4 Şedințe 1.222 lei

Ce se întămplă în cadrul unei sedințe private? Mergem împreună într-o călătorie profundă şi curajoasă, în povestea vieții tale. Descoperim împreună, ce îți dorești cu adevărat, ce blocaje ai putea avea şi ce bagaje moşteneşti din trecut şi te îngreunează. 
Precum dăm foile unei cepe jos, aşa te dezbraci şi tu de toate poveştile, amintirile, fricile şi credințele limitative care nu îți mai servesc. 
Facem aceste lucruri folosind Tehnica ThetaHealing® şi/sau instrumente din Coaching, Psihologie, Spiritualitate, Tantra. 
 
Ce teme putem să lucrăm în şedinţele de private?
 
* Frică;
* Vindecarea relațiilor (părinți, familie, etc.);
* Credinţe limitative ce te blochează în procesul manifestării sau în viața de zi cu zi;
* Resentimente;
* Repetarea unor pattern-uri ce te rănesc;
* Atragerea partenerilor indisponibili pentru tine / nepotriviţi;
* Afecţiuni fizice;
* Lispa de claritate;
* Lipsa scopului în viaţă;
* Lipsa forţei vieţii;
* Încredere în sine;
* Dezvoltarea iubirii de sine;
* Amintiri traumatice;
* Vinovăţie.
 
Ce tehnici putem să abordăm în şedinţele de ThetaHealing®?
 
* Vindecarea minţii, a corpului şi mai ales a sufletului;
* Eliberarea de convingeri limitative, resentimente, frici;
* Eliberarea de poveştile trecutului;
* Revelarea potenţialului tău maxim;
* Te susţine să ai mai multă încredere în tine şi în viaţă;
* Eliberarea de contracte vechi, jurăminte, blesteme;
* Accesarea Timpului divin;
* Citirea intuitivă energetică;
* Descoperirea blocajelor – Ce consideri că este imposibil? Hai să aflăm de ce!
* Manifestarea visurilor, viziunilor, planurilor;
* Eliberarea energiei chakrelor;
* Dezvoltarea abundenţei în toate domeniile vieţii, dar şi a prosperiţăţii;
* Vindecarea sufletului, eliberarea după o separare;
* Divorţ energetic şi recuperarea fragmentelor de suflet.
 
Tehnica ThetaHealing® a fost creată de Vianna Stibal din propria nevoie de vindecare, iar de zeci de ani este folosită cu succes de milioane de oameni. ThetaHealing® se distinge de terapiile clasice prin faptul că merge direct la rădăcina situaţiilor cu care ne confruntăm în viaţa de zi cu zi, modificând convingerile limitative conştientizate (sau nu) ce ne conduc viaţa. Pe lângă faptul că aduc soluţii pentru chinuitoarea întrebare “de ce”, şedinţele de ThetaHealing® vin cu perspective noi ce pot fi implementate rapid. Construită special ca tu să îţi iei puterea înapoi şi să fii tu cel care conduce pe drumul vieţii tale, tehnica ThetaHealing® te susţine să te eliberezi de convingerile limitative, de poveştile trecutului, de frici şi în acelaşi timp să accesezi claritatea, liniştea şi înţelegerea de care ai nevoie.
 
Prin eliberarea de pattern-urile după care ai funcţionat până acum poţi să îţi accesezi adevărata putere, libertate şi să trăieşti viaţa armonioasă pe care doreşti.
 
Tehnica ThetaHealing® este o formă de meditaţie şi o filozofie spirituală ce are intenţia să cuprindă toate religiile cu scopul de a favoriza apropierea de Creator, Cel care şi produce vindecarea şi schimbările pentru ca tu să ai o viaţă aşa cum îţi doreşti.
 

Program Coaching 4 săptămâni – Manifestare – 4 sedinţe / 1 şedinţă (60 min) pe săptămână – 1.444 RON

 
Eu cred în tine, în resursele tale, în puterea ta, în magia ta şi te învit să scoţi toate aceste lucruri la suprafaţă acum în programul acesta transformațional ce cuprinde ghidul tău complet pentru a-ţi construi viaţa visurilor.
 
Ne dezvoltăm sub umbrela lui “nu eşti suficient”, dar nimic nu este mai fals de atât, noi suntem creaţi după chipul şi asemănarea lui Dumnezeu, suntem creaţiile lui, ne-am născut fiind suficient. Iar viaţa pe care o vizualizezi în visurile tale poate fi atinsă.
 
Poţi lăsa această sarcină în seama celorlalţi, a societăţii, norocului sau a soartei… sau poţi alege să iei această misiune minunată în mâinile tale şi să îţi asumi faptul că viaţa ta depinde de tine - de alegerile pe care le faci, de acţiunile tale şi mai ales de curajul tău.
 
Timp de 4 săptămâni te vei întoarce la şcoală şi vei fi foarte bucuros/bucuroasă că vei face acest lucru pentru că subiectul principal eşti chiar Tu.
 
Acest curs este un Festival al iubirii de sine, al încrederii în sine şi în Magia Universului.
 
 “Ani la rând am aşteptat luna Decembrie plină de speranţă, citeam previziunile horoscopului şi visam că “anul viitor va fi mai bun”, dar schimbări prea mari nu au venit până când nu am decis eu că "anul viitor este anul meu" şi mai ales am trecut la acţiune şi l-am construit eu aşa cum am vrut. Abia atunci am avut viaţa pe care mereu am visat-o şi de atunci sunt un Maestru al manifestării, pentru că mi-am asumat puterea mea de Creator, mi-am asumat că Dumnezeu locuieşte în mine.” – Ana Dragalina
 
Tu poţi lua decizia radicală că eşti CEO-ul vieţii tale şi poţi începe transformările decisive în această direcţie.
 
Cursul acesta este un ghid practic ce te va susţine să construieşti viaţa pe care o doreşti şi să atragi sănătate, prosperitate, fericire, abundenţă, experienţe minunate, oportunităţi, prin eliberarea de trecut şi crearea spaţiului propice pentru a primi.
 
Ca de obicei va fi un curs intens, cu o multitudine de informaţii, teme, meditaţii şi exerciţii, deci am nevoie de determinarea ta şi dorina ta sinceră pentru a vedea rezultatele.
 
Beneficiile Programului:
* Primeşti cursuri, teme, Workbook-uri de lucru, meditații ghidate şi supraveghere timp de 4 săptămâni. 
 
*Descoperi în ce stadiu al vieții tale te afli şi ce măsuri este cazul să iei pentru a-ţi transforma viaţa - profesional, fizic, emoţional, sănătate, relaţii etc.
 
*Îţi descoperi blocajele, fricile şi le înlocuieşti cu scopuri precise, ţeluri şi dorinţe specifice.
 
*Înţelegi "care este treaba" cu manifestarea şi de ce anumite lucruri se amână, par că sunt imposibile sau de neatins.
 
*Îţi dai voie să accesezi dorinţele inimii tale şi să le vezi cum se manifestă cu uşurinţă.
 
*Accesezi un curs ce nu conţine doar promisiuni şi bla bla-uri, ci exerciţii concrete, meditații, tehnici şi un ghid practic şi organizat.
 
*Te eliberezi de trecut şi faci loc pentru ce îţi doreşti cu adevărat.
 
*Devii un magnet pentru lucrurile pe care vrei să le manifeşti.
 
* * Îţi construieşti Vision Boardul alături de mine, un plan şi o hartă precisă către manifestarea visurilor tale.

 

Cine sunt eu?
Author / Psychologist / Self – Love Expert

 

Sunt Ana Dragalina,
 
Autor, Scriitor, Psiholog, Terapeut ThetaHealing®, Călătoare, Povestitoare, Expert în Iubire de sine, Self-Development Workshop & Retreats Fairy, Ghostwriter, Content Creator, Copywriter, Detectiv de poveşti de iubire.  Alege ceea ce dorești pentru că le fac pe toate.
 
După ce am urmat cursurile universitare şi postuniversitare de Psihologie, zeci de cursuri de dezvoltare personală, spiritualitate, jurnalism și am lucrat într-o corporaţie, 7 ani timp de 10 ore pe zi, am decis să părăsesc totul și să mă mut la Bali pentru a trăi cu adevărat în acord cu sufletul meu. Mi-am demonstrat în câţiva ani că tot ceea ce îmi propun şi vreau să manifest îmi este accesibil şi nu pentru că am eu vreo putere deosebită sau pentru că sunt “norocoasă”, ci pentru că mi-am asumat responsabilitatea vieţii, puterea creatoare şi mi-am recunoscut darurile.
 
De atunci am inspirat alţi oameni să facă la fel, voit prin cărţi, cursuri, Workshop-uri, retreaturi şi terapii sau chiar fără intenţie printr-o simplă postare pe internet. Meritul nu este al meu, ci al celor care decid singuri că pot, că vor, că merită, că a venit timpul lor.
 
Cred în fiecare persoană, pentru că recunosc divinitatea din toţi şi toate.
 
Dacă simţi că a venit momentul să trăieşti viaţa ta de vis, în curaj, asumare, iubire de sine, iubire de ceilalţi, iubire de tot şi toate, atunci hai să lucrăm împreună!  

Fă o programare:


Feedback from D.

Bună Ana, vreau doar să-ți spun că după şedința privată avută, au început să se schimbe lucrurile. Am reuşit să iau permisul de conducere, dar cumva pentru că am fost înconjurată de oameni superbi. Am învățat de la tine să spun că sunt oameni benefici pentru mine. Şi chiar au fost şi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Mai mult de atât, după aproape 11 luni în care doar mi-au promis promovare, zilele trecute au şi făcut-o realitate. Nu e chiar ce mi-am dorit, dar mă bucur că s-a evoluat puțin şi aici. A fost o săptămână în care m-am întrebat "ce se întâmplă?". Mulțumesc că m-ai ajutat să schimb puțin lucrurile.

Feedback from A.

Bună Ana. Vreau să te anunț că tot ceea ce mi-am dorit din tot sufletul s-a întâmplat. A fost un an de zile în care eu nu ştiam cum să "cer", cum să exprim mai clar ce doresc. Dar am făcut o şedință cu tine anul trecut în care m-ai ascultat şi m-ai liniştit. Îmi doream foarte mult să plec de la locul de muncă, la un job unde şansele erau foarte slabe. Nu ştiu cum Ana... dar luna aceasta s-a întâmplat totul. Nu doar că locul respectiv a fost făcut disponibil, dar a fost scos în aşa fel încât şansele să fie al meu au fost de 100%. Totul a mers perfect. În acea şedință tu mi-ai zis să fac meditația de manifestare, să-mi fac un Vision Board şi să am încredere. Am făcut tot ce am discutat şi acum tot ce a fost greu, a devenit uşor. Sunt uimită şi veşnic recunoscătoare. Îți mulțumesc pentru încredere şi frumusețea cu care faci lucrurile.

Feedback from D.

Bună Ana. Voiam să-ți mulțumesc că eşti! După cele 4 sesiuni am învățat foarte multe de la tine şi pot spune că acum am mai mult curaj decât înainte. Pentru mine acest curaj înseamnă, pe lângă puterea de a face lucrurile pe care mi le doresc, mai multă încredere în mine. Pe lângă Coach, mi-ai fost şi prietenă, eşti atât de caldă şi am simțit că îți pasă. Mulțumesc pentru tot.

Feedback from G.

Salut Ana, îți scriu pentru că am vrut să împărtăşesc cu tine următoarele:
De la întâlnirea noastră am constatat că s-au produs nişte schimbări în mine. Nu mă mai simt atât de obosită. Înainte simțeam că nu mă pot concentra, că am un nor de presiune deasupra capului, acum sunt surprinzător de bine, efectiv simt că văd lucrurile cu claritate. Este extraordinar, nici nu ştiu când am mai simțit asta ultima dată. Simt că nu mai am nevoie de atât de multă mâncare, simt că în sfârşit kilogramele în plus s-au hotărât să plece.
Am observat o schimbare şi în mama mea, sâmbătă mi-a spus că în sfârşit se simte eliberată şi poate să îşi trăiască viața şi pe mine mă lasă în grija Domnului. Efectiv m-a şocat, îți spun sincer.

Feedback from A.B

Au trecut 4 zile de la sedința privată pe care am avut-o cu tine si de atunci se întâmplă lucruri magice cu mine. Simt cum eman energie pozitivă şi atrag oameni buni în jurul meu. Am o stare de linişte interioară ce pe zi ce trece se amplifică. Nu mai simt nevoia să reacționez impulsiv şi asta mă surprinde foarte tare. Pe zi ce trece mă eliberez de frici şi aplic plină de curaj anumite gânduri. Chiar şi un cunoscut mi-a spus că este ceva schimbat la mine în bine, dar nu înțelege ce anume. Vreau să-ți multumesc din suflet pentru tot.

Feedback from T.

Bună dragă Ana Dragalina. Sper că eşti bine. Eu chiar sunt bine şi asta datorită magiei tale. Vreau să-ți spun că îndată ce am finalizat sesiunea noastră privată, soțul meu m-a anunțat că transferul şi lucrurile au mers foarte vine. Suntem aproape de a ne cumpăra apartamentul. A fost magie pură. Am simțit după sesiune cum mi-a crescut vibrația şi pofta de a răsturna munții. Toate acestea datorită ție şi energiei tale. Îți mulțumesc şi îți sunt recunoscătoare. Am conştientizat că de fapt eu singură mi-am ascuns undeva în adâncul sufletului nişte dorințe şi încă continui să fac asta uneori de aceea vreau să lucrez mai mult.